A Paksi FC alapembereinek felépülése a tervek szerint halad

A Paksi FC gárdájának 2 fontos játékosa Nagy Richárd és Lenzsér Bence is megsérült néhány hónapja. Mindkét játékos térdének szalagjai szakadtak el, Nagy Richárd a 8. fordulóban dőlt ki, Lenzsér pedig a 9. fordulóban szenvedett sérülést. Egyik játékos sem fogja passzívan tölteni a téli pihenőt, mindketten minél hamarabb visszatérnének.

Lenzsér Bence: “Jól haladok, egyre jobban, erről beszéltünk éppen a gyógytornászommal is. Jelenleg a combomat erősítjük, közvetlen az ünnepek előtt megyek kontrollra, aztán – ha minden rendben lesz – rátehetünk egy lapáttal. Már százharmincnyolc fokos a hajlítási szögem, száznegyvennél lépünk tovább, de minden egyes fokért meg kell szenvedni, izzadni ilyenkor. Nem kellemes… Jelenleg a biciklizés megy, a következő etap a könnyített futópados tréningek lesznek. Az ünnepekre egyéni edzéstervet, házi feladatot kapok, amit szigorúan betartok majd, helyzetemben nincs most idő lazítani. Eddig sem volt egy szabadnapom sem, és így lesz ez karácsonykor, a két ünnep között és szilveszterkor is. Kitűzött célunk, hogy a nyári felkészülést mér a csapattal kezdhessem.”

Nagy Richárd: “Akárcsak Bence, hála Istennek én is tudom tartani a „tempót”. Most kezdtem súlyokkal edzeni, csináljuk tehát a tömegnövelést, hogy mihamarabb visszajöjjön az izomtömeg a combomon, hogy aztán elkezdhessem a futást. Ha semmi nem jön közbe, január elejétől futhatok, persze először még csak kocogással indulunk. Pár hete még a séta is csodaszámba ment… Nálam sincs most egy szünnap sem, sőt, napi kétszer edzem. Karácsony és új év ide vagy oda, számomra most ez az időszak nem erről szól, sokkal inkább, hogy mihamarabb ismét a társakkal együtt dolgozhassak.”