A KÍ volt a jobb csapat, ez óriási égés – Dibusz Dénes

A Ferencváros csapata 0-3-as vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvík csapata ellen a Bajnokok Ligája selejtező első fordulójának visszavágóján, így idén sem lesz ott a legrangosabb nemzetközi kupasorozat csoportkörében.

fotó: http://nemzetisport.hu

A harmadik gólban sajnos benne volt a Ferencváros magyar válogatott kapusa, Dibusz Dénes is. A 32 éves hálóőr a harmadik gól előtt egy kissé kint tartozkodott, majd Kassi lapos lövésére ugyan visszaért, de fognia már nem sikerült és a labda a hálóban kötött ki. A potyagól ellenére is számtalan bravúrt mutatott be a mérkőzés folyamán és részben neki is köszönhető, hogy nem lett nagyobb az égés.

A Fradi csapatkapitánya nyilatkozott az M4 Sportnak a lefújás után, ahol vállalta a felelősséget és csalódottan nyilatkozott a párharccal kapcsolatban:

„Rémálomban érezhettük magunkat az egész mérkőzésen. Nem találtunk fogást a feröeri csapaton egyik meccsen sem, a hibáinkat pedig megbüntették. Nehéz ilyenkor mit mondani. Ez hatalmas csalódás, óriási égés.”

„Ez a vereség mindenkinek a felelőssége, oda kell állnunk a szurkolók és a klubvezetők elé. Mi voltunk a pályán, ez elfogadhatatlan. Azzal sem lehet jóvá tenni ezt a kiesést, ha bejutunk a Konferencia-Liga csoportkörébe.”

„Ma gyermeteg hibákból kaptunk gólokat. A harmadikban én is vastagon benne voltam, de a mérkőzést látva nem számított semmit, mert nem jelentettünk veszélyt az ellenfél kapujára.” 

„Azt lehet mondani, hogy a két mérkőzés alapján a jobb csapat jutott tovább. Az első meccsen rá lehetett fogni a pályára, a műfűre, de most nem. Kifogásokat keresni kár és nem is szabad.” – zárta szavait a magyar válogatott kapusa.

fotó: http://24.hu