A Diósgyőr könnyedén nyert borsodi ellenfele ellen: VIDEÓ

A DVTK a Kazincbarcikát fogadta szombaton délelőtt felkészülési mérkőzésen.

Az első félidőben nem bírtak egymással a csapatok, a Diósgyőrnek két ziccere is volt. Az 57. percben aztán megszerezte a vezetést a DVTK, Ondrej Baco csapott le a labdára a tizenhatoson belül és értékesítette a ziccert. A 75. percben Bokros érkezett egy befejelt labdára középen és berúgta a második miskolci gólt, amely már nagyon érett a találkozón. Két perccel később Edomwonyi vezette egy az egyben a kapusra a labdát és beállította a 3-0-s végeredményt. A hajrában a Barcika kapufáig eljutott, de gólt most nem tudott szerezni Csábi József gárdája, amely a Csákvárt fogadja jövő héten a Merkantil Bank Ligában, a DVTK pedig Zalaegerszegre látogat.

Diósgyőr 3-0 Kazincbarcika (Baco 57′, Bokros 75′, Edomwonyi 77′)

DVTK 1. félidő: Branislav DANILOVIĆ – FARKAS Dániel, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Marco LUND, Bitok STEPHEN – Doru POPADIUC, HOLDAMPF Gergő, Vladislav KLIMOVICH – PERNAMBUCO, Argyris KAMPETSIS, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
DVTK 2. félidő: Branislav DANILOVIĆ (Artem ODYNTSOV, 60.) – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Ondřej BAČO, BOKROS Szilárd – Doru POPADIUC, Alexander VALLEJO, Vladislav KLIMOVICH – PERNAMBUCO (CSIRMAZ István, 60.), Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
KBSC 1. félidő: MEGYERI Gábor – TERNOVÁN Patrik, SZEKSZÁRDI Milán, SÜTTŐ Attila, VINCZE Dávid – CSATÁRI Gergő, KÁRTIK Bálint, VARGA József, PEKÁR László – PETHŐ Bence, Patrick GANTE. Vezetőedző: CSÁBI József.
KBSC 2. félidő: KIRÁLY Mátyás – KURDICS Levente, SZEKSZÁRDI Milán, HEIL Valter, SÜTTŐ Attila  – CSATÁRI Gergő, ÁDÁM Ferenc, SZABÓ I Balázs, VINCZE Dávid – PINTE Patrik, Patrick GANTE. Vezetőedző: CSÁBI József.