193 centiméter magas középső védőt igazolt a MOL Fehérvár. Nikola Serafimov a ZTE-től érkezett

Nikola Serafimov: „Mióta Magyarországon játszom, tapasztaltam, hogy a Vidi az egyik legnagyobb és legerősebb klub az országban. Eddig egyszer, ellenfélként játszottam a MOL Aréna Sóstóban, már akkor tapasztaltam a remek atmoszférát az arénában. Nem gondolkoztam sokat a Vidi ajánlatán, ide akartam igazolni. Szeretnék segíteni a csapatnak a céljai elérésében, a Vidinek mindig nagy ambíciói vannak a bajnokságban, ezen kívül megmérettethetjük magunkat az Európa Konferencia Ligában is, ahol szeretnénk minél tovább menetelni, és bejutni a csoportkörbe. Sallói Istvánnal Zalaegerszegen csak néhány hetet volt lehetőségem együtt dolgozni, de ez idő alatt is tapasztaltam, hogy kiválóan érti a focit és remek ember is, így örülök, hogy újra egy klubnál dolgozhatok vele „

Forrás: https://www.molfehervarfc.hu/

https://www.transfermarkt.com/

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Claudiu Bumba (román, Kisvárda – szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
 –
Kölcsönből visszatérnek: Csoboth Kevin
 (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Gundel-Takács Bence (NK Jarun Zagreb – Horvátország), Halmai Ádám (Zalaegerszegi TE FC), Lyes Houri (francia, Universitatea Craiova – Románia), Kojnok Zsolt (Budaörs), Emil Rockov (szerb, FK Vojvodina – Szerbia), Budu Zivzivadze (grúz, Újpest FC), Zsóri Dániel (Zalaegerszegi TE FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek:
Távozók: Nikolics Nemanja 
(szabadon igazolható), Elek Ákos (lejár a szerződése, visszavonul), Bese Barnabás (lejár a szerződése), Géresi Krisztián (Vasas FC)
Kölcsönbe távozók: Szabó Levente 
(Kecskeméti TE), Zeke Márió (Kecskeméti TE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Lamin Jallow (gambiai, Vicenza – Olaszország), Peter Zulj (osztrák, Istanbul Basaksehir – Törökország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Halmai Ádám 
(lejár a szerződése), Armin Hodzic (bosnyák, lejár a szerződése), Kovács István, Szendrei Nobert (ZTE FC)

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/