Csábi József: „Egy meglepetés ért minket, a pálya talaja, erre azért nem számítottunk” – MOL Magyar Kupa: Békéscsaba 1912 Előre – Kolorcity Kazincbarcika SC 0-2

A másodosztályból frissen kiesett, és az NB3-ban hétből hét meccsen győzedelmeskedő Békéscsaba együttesére ezúttal egy NB2-es csapat várt a MOL Magyar Kupában. A csabaiak nyolcvan percig jól tartották magukat, de a mérkőzés végefelé kétszer is eredményesek voltak a barcikai játékosok, így a vendégek jutottak be a MOL Magyar Kupában a legjobb 32 csapat közé.

Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője: „Nagyjából az történt, amivel előzetesen terveztünk, egy meglepetés ért minket, a pálya talaja, erre azért nem számítottunk. A vártnál nehezebben tudtunk az elején alkalmazkodni hozzá, úgy láttam. Ez egy tipikus kupameccs volt nagy taktikai csatával. Láthatóan feldobottabb állapotban játszott a Békéscsaba, hogy hétből hét meccset nyertek a bajnokságban. Jó formában lévő csapat, de abszolút az történt, amire számítottunk. Végig meccsben maradtunk, tettük a dolgunkat hittel és alázattal, s szerintem megérdemelten jutottunk tovabb.”

Forrás: https://www.youtube.com/@Bekescsaba1912Elore Kolorcity Kazincbarcika Sport Club