U21-es Eb-selejtező – Magyarország – Skócia 0-0

Magyarország – Skócia 0-0
Magyarország: Hegyi Krisztián – Szabó Alex, Baráth Péter, Csinger Márk (Yaakobishvili Antal, 4.) – Eördögh András (Kovács Mátyás, 74.), Kata Mihály, Vitális Milán, Kosznovszky Márk (Bényei Ágoston, 80.), Benczenleitner Barna – Vancsa Zalán (Gruber Zsombor, 46.), Horváth Krisztofer (Lisztes Krisztián, 80.)

Gera Zoltán: Igazságtalan lett volna, ha a skótok a végén értékesítik a büntetőt, és elveszítjük a mérkőzést, de a döntetlennel sem lehetünk elégedettek, mert ebben a meccsben több volt ennél. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, sok helyzetünk volt, úgy érzem, azon múlt a győzelmünk, hogy ezeket a lehetőségeket nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben a skótok feljebb jöttek, ekkor már kevesebb helyzetünk volt, de kézben tartottuk a mérkőzést, és a játék képe alapján megérdemeltük volna a győzelmet. Folytatjuk a munkát, a célunk, hogy tovább fejlődjünk, és amellett, hogy az alacsonyabban rangsorolt együtteseket legyőzzük a sorozatból hátralévő selejtezőkön, szeretnénk meglepetést okozni a nálunk erősebb riválisokkal szemben.

Az állás: 1. Spanyolország 13 pont/5 mérkőzés, 2. Skócia 10/5 (7-3), 3. Belgium 10/5 (5-3), 4. MAGYARORSZÁG 7/6, 5. Kazahsztán 3/4, 6. Málta 0/5

Forrás: https://valogatott.mlsz.hu/