U21 EB-selejtező: Málta – Magyarország 0-3 (0-2)

Forrás: https://m4sport.hu/

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra nyert Máltán az Európa-bajnoki selejtező keddi játéknapján.

    A B csoport küzdelmeinek csütörtöki nyitányán a kazahokat Szegeden 2-0-ra győzte le Gera Zoltán szövetségi edző együttese, ezúttal pedig ahhoz a máltai együtteshez látogatott, amely a kazahok mellett papíron a leggyengébb ellenfél a csoportban.
    A magyar válogatott már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert Kocsis Dominik duplájával, a nem túl magas iramú második játékrész hajrájában pedig a kazahok ellen is betaláló Kovács Mátyás állította be a végeredményt.   

 
U21-es Eb-selejtező, Paola
Málta – Magyarország 0-3 (0-2)
Magyarország: Hegyi Krisztián – Balogh Botond, Iyinbor Patrick, Csinger Márk – Kovács Mátyás, Kovács Barnabás, Katona Bálint (Vitális Milán, 63.), Baráth Péter (Eördögh András, 78.), Kerezsi Zalán (Komáromi György, 78.) – Kocsis Dominik (Vancsa Zalán, 85.), Lisztes Krisztián (Németh András, 63.)
Gólszerzők: Kocsis (3., 41.), Kovács (85.)

A magyarok a kazahok és máltaiak mellett a skótokkal, a spanyolokkal és a belgákkal szerepelnek egy csoportban. A hatosból a csoportelső automatikusan kijut a 2025-ös U21-es kontinensviadalra, míg a másodikra pótselejtező vár. A selejtezősorozat jövő októberig tart, a magyarok legközelebb a skótokkal játszanak október 13-án idegenben.

Forrás: www.mti.hu https://valogatott.mlsz.hu/