Szoboszlai Dominik: ,,Ez még csak a kezdet. A jövő nyár felejthetetlen lesz.”

A magyar válogatott győzelemmel zárta az EB-selejtezősorozatot, miután hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott Montenegró ellen a Puskás Arénában, így Marco Rossi tanítványai 18 pontot szerezve a csoport élén végeztek, és várhatják a december 2-án megrendezésre kerülő EB-csoportkör sorsolását, ahol a 2. kalapban leszünk érdekeltek.

fotó: http://mandiner.hu

A mérkőzés legjobbja egyértelműen Szoboszlai Dominik volt, aki két góllal és világklasszis teljesítménnyel vette ki a részét a montenegróiak legyőzéséből.

A találkozót követően kiment a Carpathian Brigade nevű szurkolói csoporthoz, ahol előbb megivott egy kis pálinkát, majd beszédett intézett mindenkihez.

fotó: http://liner.hu

,,Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, hiszen olyan alázattal, elánnal, és munkával, amit ők beletettek, azért egy tapsot megérdemelnek. Az itt dolgozók, legyen az a csapatmenedzser, fiziós, szertáros, és a szövetségi kapitány is nagyon fontos szerepet vállaltak abban, hogy elértünk egy ilyen eredményt. Ugyanolyan munkát beletettek, mint a futballisták a pályán. Nem utolsó sorban az itt jelenlévő 65 ezer, de inkább az összes magyarnak szeretném megköszönni ezt a szurkolást, amit minden egyes mérkőzésen kapunk. Teljesen mindegy, hogy egy jó mérkőzést játszunk vagy kevésbé jót, de ti mindig ott vagytok mögöttünk!”

Szoboszlai Dominik ezután már a jövő évi Európa-Bajnokságról is szót ejtett, amellyel kapcsolatban elmondta, hogy szeretnének meglepetést okozni.

,,És egyet megígérhetek: ez még csak a kezdet, jövő nyáron csinálunk valami olyat, ami felejthetetlen lesz.”

Ezután a csapatkapitány vezérletével a Soho Party jól ismert számát énekelte az egész stadion, majd elkezdődött a tényleges ünneplés.

fotó: http://gettyimages.com