Újabb angol csapat jelentkezett be Callum Styles játékjogáért

Mint azt korábban megírtuk, hogy az elmúlt időszakban egyre több angol együttessel hozzák kapcsolatba a magyar válogatott 23 éves középpályását, Callum Stylest. Többek között szóba hozták a Hull Cityvel, a Birmingham Cityvel, a West Bromwich Albionnal, a Bristol Cityvel, a Burnleyvel és a Sheffield Uniteddel is, és az érte folyó verseny egyre jobban élesedik, ahogyan közeledünk a téli átigazolási szezon végéhez.

fotó: Barnsley FC

A Sky Sports egyik újságírója, Keith Downie a Twitteren arról írt, hogy a játékosnak egy újabb kérője van, méghozzá az angol másodosztályú Sunderland, és állítólag már meg is tették az első ajánlatukat a Barnsleynak.

A hatszoros korábbi angol bajnok először csak kölcsönbe szerezné meg Callum Stylest, majd a szezon végén egy vételi opcióval véglegesen leigazolnák a magyar válogatott középpályást. Keith Downie azt hozzátette, egyelőre még messze van a végleges megállapodástól a két klub.

fotó: Getty Images

Callum Styles ezúttal is fontos tagja az angol harmadosztályban 5. helyen álló Barnsleynak, hiszen 22 tétmérkőzésen pályára lépve 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Jelenlegi együttese továbbra sem engedné el szívesen egyik legjobb labdarúgóját.