Törökországban köthet ki Lang Ádám

Ciprusból származó hírek szerint Törökországba igazolhat az Omonia Nicosia és a magyar válogatott 30 éves középhátvédje, Lang Ádám. Az ottani sajtó úgy tudja, hogy a játékos sorsa még a héten el fog dőlni.

fotó: Getty Images

,,Ha ez így marad, időben el kell gondolkodni más opción, mert amióta kijutottunk a kontinensviadalra, minden nap gondolok az Eb-re.” – mondta Lang Ádám a napokban.

A védő januárban már két bajnokin is pályára lépett a ciprusi csapatban, de az elmúlt időszakban ismételten felerősödtek azok a pletykák, hogy távozhat az Omonia Nicosiatól.

Protathlima arról ír, hogy egy török élvonalbeli klub érdeklődik a magyar válogatott védője iránt, de a cikkből nem derült ki, hogy melyik együttes szeretné a soraiban tudni Lang Ádámot. Hozzáteszik, hogy a ciprusi együttesnél a napokban fogják kinevezni az új vezetőedzőt, akivel közösen még ezen a héten döntést hoznak a magyar játékos jövőjével kapcsolatban.

fotó: Reuters

Lang Ádám 2019-ben igazolt Ciprusra a román élvonalbeli CFR Cluj csapatától. Eddig egy ciprusi bajnoki cím és egy Ciprusi Szuperkupa-győzelem szerepel a neve mellett, összesen pedig 149 alkalommal lépett pályára a klub színeiben.

Fontos megjegyezni, hogy nem Lang Ádám lenne az egyetlen magyar játékos a török élvonalban, hiszen Mocsi Attila a nyáron igazolt Zalaegerszegről a Rizespor együttesébe.