Sallai Roland iránt érdeklődik a Sevilla – sajtóhír

A német Sky Sports Germany úgy tudja, hogy a spanyol élvonalban szereplő Sevilla a szezon végéig kölcsön venné az SC Freiburg 26 éves magyar válogatott támadóját, Sallai Rolandot.

fotó: AFP

A német sajtó mellett már Spanyolországban is arról írnak, hogy a La Ligában csak a 16. helyen álló Sevilla együttesének kulcsfontosságú lesz a téli átigazolási időszak, és nagyon meg kell válogatniuk azokat a futballistákat, akik segítséget nyújthatnak a gödörbe kerülő klubnak.

A Sevilla a legutóbbi 13 bajnokijából mindössze egyet tudott megnyerni, valamint a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából, de a 2023-as év eléggé jól sikerült a klubnak, hiszen Budapesten az Európa-Liga döntőjében 11-es párbajban legyőzték az olasz AS Romát, így a Sevilla hetedik alkalommal hódította el a második legrangosabb európai kupasorozat trófeáját.

fotó: Getty Images

A hírek szerint Sallai Rolandot előbb a szezon végéig venné kölcsön a spanyol klub, majd a nyáron végleg leigazolnák, ám az más kérdés, hogy a Freiburg nem szívesen engedné el egyik támadóját sem, mivel jelen állás szerint kevés bevethető labdarúgója van a németeknek a csapat támadó részlegében, valamint Ritsu Doan japán válogatottjával vesz részt az Ázsia Játékokon.

fotó: Getty Images

Sallait korábban többször is kapcsolatba hozták a Sevillával, de a Freiburg rendre elutasította az ajánlatokat. A spanyolok mellett lehetett még hallani az olasz Lazio és szaúdi El-Ettifaq megkereséséről is.