Nem kímélik Szoboszlai Dominikot az Atalanta elleni hibája után

Az angol Liverpool FC együttese hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget az olasz Atalanta BC ellen az Európa-Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén, így Jürgen Klopp legénysége nagyon nehéz helyzetből várja az olaszországi visszavágót.

A magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik a kispadon kezdett, és a második félidő elején pályára küldte őt Jürgen Klopp. A 23 éves játékos a 83. percben kapitális hibát követett el, hiszen nem jól passzolt a társának, amelyre lecsaptak a bergamóiak, ráadásul az akció végén a horvát Mario Pasalic révén meglőtték a harmadik góljukat az olaszok, amellyen eldőlt a mérkőzés.

fotó: Getty Images

Szoboszlai Dominik láthatóan csalódott volt az olaszok harmadik gólját követően, amelyet követően az arcát a mezében rejtette el. A magyar játékosnak talán ez volt az eddigi legnagyobb hibája, amióta Liverpoolba szerződött.

fotó: Getty Images

A lefújást követően több portál is értékelte Dominik játékát, ám sehol nem kapott pozitív visszajelzést. Szinte mindenhol alacsony és rossz osztályzatot kapott, egyes portálok csak 3-ast adtak a magyar játékosnak.

Ennek apropóján összegyűjtöttünk nektek néhány értékelést.


Goal.com – 3

,,A középpályás Jones helyére állt be, de nem teljesített jobban, mint elődje, majd megajándékozta az Atalantát egy gyilkos harmadik góllal.”

LiverpoolEcho – 3

,,Egy lövését már korán blokkolták, és úgy tűnt, hogy messze van a tempójától, majd elvesztette a labdát a harmadik gólnál. Nem a legjobb estéje.”

Thisisanfield.com – 4

,,Nem tudott semmit sem hozzátenni, miután a félidőben pályára lépett. Nem javított a helyzeten, sőt, talán még romlott is a Liverpool játéka a beállása után.”

ESPN – 5

,,A védelem mögötti közvetlen beindulásokkal segítette a játék szélesítését, de nem igazán jutott labdához veszélyes területeken.”

fotó: PA


A Liverpool legközelebb vasárnap délután lép pályára a Premier Leagueben, ahol majd a Crystal Palace látogat hozzájuk.