Lang Ádám a török élvonalból kapott megkeresést

    Fotó: Facebook/OMONOIA FC

„Ma már nem titok, hogy Törökországból, az elsőosztályból van teljesen konkrét megkeresése, írásban keresték meg a klubot, illetve bennünket is Ádám szerződtetése ügyében” – fogalmazott Illés Zoltán.
    Az Omonia Nicosiát erősítő hátvéd menedzsere elárulta: a folyamat lelassult, „nem annyira közelednek a klubok álláspontjai egymáshoz”, illetve közbejött a ciprusi klub edzőváltása is, mivel az új tréner kíváncsi Langra.
    „Nyolc nap alatt lesz két bajnoki-, illetve egy kupamérkőzésük, amikor szerintem mindenképpen meg akarja nézni és véleményt formálni személyesen is.”
    Elmondása szerint Lang jól érzi magát Cipruson, négy és fél éve van a klubnál, „megbecsülték, minden rendben van”.
    „Természetesen a török bajnokság komoly kihívás, egyértelműen szintlépés lenne szakmailag és érdekli ez a lehetőség” – fogalmazott. – „Ha összejön, szívesen igazolna Törökországba.”
    Hozzáfűzte: nem segítette elő a váltást, hogy az előző edző kilenc-tízmeccses periódusra kihagyta, ilyenre nem volt példa korábban az együttesnél.
    Lang 65 találkozón öltötte magára a nemzeti csapat mezét, mint a menedzser elmondta, a többi kerettaghoz hasonlóan folyamatosan kapcsolatban van Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, aki támogatná a lehetőséget.

Forrás: http://www.mti.hu