Kleinheisler Lászlót eladná a Panathinaikosz – sajtóhír

A görög Panathinaikosz együttese a szezon végéig kölcsönadta a magyar válogatott középpályását, Kleinheisler Lászlót, méghozzá a horvát élvonalbeli Hajduk Splithez. A 29 éves játékosra alapemberként számítanak Horvátországban, hiszen eddig 8 alkalommal léphetett pályára a spliti együttes színeiben, amelyeken szerzett 1 gólt, valamint kiosztott 1 gólpasszt, míg csapata a 2. helyen áll a horvát bajnokságban, valamint állnak még a Horvát Kupában is.

fotó: Hajduk Split

Görögországban másként vélekednek a magyar játékos eddig mutatott játékáról, és a görög SportDay szerint már a játékos eladásán gondolkodnak, és a lap információi szerint meghatároztak egy összeget is, amennyiért elengednék a magyar válogatott futballistát. A görög portál úgy tudja, hogy Kleinheisler Lászlóért valamivel kevesebb mint 1 millió eurót kell fizetnie a kérőknek.

fotó: Getty Images

Állítólag a Panathinaikosz már tavaly is megpróbálta eladni a magyar középpályást egy hasonló összegért, de akkor nem kellett senkinek.

Kleinheisler László láthatóan boldog amiatt, hogy újra a pályán lehet, és ennek eredményeként megint csak meghívót kapott Marco Rossitól a magyar válogatottba, ahol majd bizonyíthat Törökország és Koszovó ellen is.

fotó: AFP