Callum Styles az angol másodosztályba igazolhat – sajtóhír

Egy-két éve téma az angol sportsajtóban, hogy mikor vált klubot a magyar válogatott 23 éves középpályása, Callum Styles. A játékos jelenleg az angol harmadosztályú Barnsley kötelékébe tartozik, de a mostani hírek szerint az angol másodosztályú West Brom szerződtetné.

fotó: Getty Images

Egy novemberi interjúban a WBA korábbi játékosa túl drágának nevezte a magyar játékost, és sokáig nem volt változás az ügyében, de most a footballfancast.com arról írt, hogy a téli átigazolási időszak beindulásával újra képbe került a West Bromnál Callum Styles szerződtetése.

A portál megjegyzi még, hogy a több poszton bevethető játékos megszerzése nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Premier Leagueben a kiesés elől menekülő Burnley és Sheffield United nevét is lehet olvasni.

A cikk szerint továbbra is meglepő az, hogy Styles csak az angol harmadosztályban szerepel, hiszen a tavalyi szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtott az angol másodosztályú Milwall együttesénék. A nyáron lehetett még hallani a Watford és a Ferencváros érdeklődéséről, amelyet maga a játékos ismert el, de végül egyik csapathoz sem sikerült eligazolnia, mivel a Darazsaknak becézett Watforddal elhúzodtak a tárgyalások, és addigra a Fradi elállt a játékos szerződtetésétől.

fotó: Getty Images

A West Brom jelenleg a Championship 5. helyén áll, amely jelen esetben rájátszást érne a Premier Leaguebe való feljutásért.

Nem Callum Styles lenne az első magyar a West Brom történetében, hiszen 2004 és 2008, valamint 2011 és 2014 között a klubot erősítette Gera Zoltán. A mágikus magyarnak becézett, jelenleg az U21-es válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó 44 éves korábbi kiváló futballista 191 mérkőzésen lépett pályára az angol klub színeiben, ahol 29 gól és 20 gólpassz volt a mérlege. Ráadásul a 2004/2005-ös Premier League szezonban beválogatták őt a szezon legjobbjai közé.

fotó: Shoot