Hevesi Tamás lett a Vízművek SK vezetőedzője

A budapesti labdarúgással foglalkozó https://pestifoci.hu/ weboldal információja szerint a méltán népszerű énekes Hevesi Tamás lett a Fővárosi Vízművek SK vezetőedzője. Hevesi a múltban már jó pár együttest irányított és otthonosan mozog a labdarúgópályák környékén. A Vízművek csapata a Budapest első osztályú bajnokság 10. helyén áll, ötvenszázalékos mérleggel, korábbi vezetőedzője az Újpesthez távozó Mészöly Géza volt.

A debütálásra már ma sor kerül, a Vízművesek a Budafok tartalékcsapatát fogadják.

Hevesi Tamás: „Nagyon örültem a Fővárosi Vízművek Sportkör megkeresésének. Az egyesületet régebbről ismertem, és tudom, hogy minden adott a szakmai munkához. Kiváló infrastruktúra, fiatal motivált keret, ezen felül Mészöly Géza munkáját folytatni igen megtisztelő feladat. Mindig is motivált, ha fiatal sikerre éhes játékosokkal dolgozhattam, és ezt a motivált hozzáállást a mögöttünk levő edzések is visszaigazolták.”

Szabó Zsolt elnök: ”Az első pillanattól kezdve éreztem azt, hogy Tamás mennyire motivált, és mennyire elkötelezett a foci iránt. Több emberrel is beszéltem a feladatról a múlt hétvégén, de Tamásnál éreztem azt, hogy igen, ő az aki ebben a pillanatban a legjobb megoldás lesz. Ami még szimpatikus volt, hogy nem akart 5-6 játékost azonnal idehozni, mert az előzetes információi alapján képesnek tartja a mostani keretet a jó munkához.”