Varga Barnabás: „Minden esélyünk megvan a továbbjutásra”

A Ferencváros együttese már megérkezett Görögországba, hiszen a mai nap folyamán fontos mérkőzést fognak játszani az Európa Konferencia-Liga rájátszásának első felvonásában, ahol az Olympiakosz lesz az ellenfél.

fotó: MTI

A találkozót jó formában várja Varga Barnabás, a Ferencváros magyar válogatott támadója. A 29 éves játékos a legutóbbi két bajnoki mérkőzésen 5 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, ráadásul ebből hármat fejjel szerzett.

fotó: Nemzeti Sport

Érdekesség Varga Barnabással kapcsolatban, hogy már 2 gólnál jár élete első európai kupasorozatában. A csoportkör küzdelmei alatt bevette 11-esből a szerb Cukaricki kapuját, valamint Firenzében az olasz Fiorentina hálóját is megzörgette.

A 29 éves támadó már Athénból nyilatkozott az Olympiakosz elleni találkozót megelőzően, amelyben elmondta, hogy a csapatnak van esélye a továbbjutásra.

Az Olympiakosz Pireusz – Ferencvárosi TC Európa Konferencia-Liga rájátszás első mérkőzése ma este 18:45-kor kezdődik az athéni Georgios Karaiskakis Stadionban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.