A Ferencváros drukkerei tűzijátékoztak az Olympiakosz szállásánál

Ma este rendezik meg a Ferencváros – Olympiakosz Európa Konferencia-Liga rájátszás visszavágóját a Groupama Arénában. Mint ismert, a Fradi egygólos hátrányból várhatja az itthoni visszavágót, de a zöld-fehér klubnál bizakodóan várják a mérkőzést.

fotó: MTI / Index

Dejan Stankovic már az athéni mérkőzést követően arra kérte a Ferencváros drukkereit, hogy a visszavágón teremtsenek pokoli hangulatot. A jó hangulat garantált lesz a Groupama Arénában, hiszen az már eldőlt, hogy teltház előtt rendezik meg a mérkőzést. Nos, úgy néz ki, hogy ez a pokoli hangulat már ma hajnalban megkezdődött, hiszen a Ferencváros vezető szurkolói csoportja, a Green Monsters egy videót töltött fel a hivatalos Facebook-oldalára, amelyen az látható, hogy egyes drukkerek az Olympiakosz szállodájánál tűzijátékoznak, amelynek célja egyértelműen az ellenfél zavarása volt.

fotó: MTI / Index

,,Csodálatos fővárosunk napfelkeltéjét minden turistának látni kell. Ehhez a programhoz azonban érdemes időben felkelni. Jó reggelt Olympiakosz!”áll a szurkolói csoport bejegyzésében.

Azt nem tudni, hogy a hajnali tűzijátékozás mennyire zavarta meg a görögöket, de egy biztos, hogy ma este pályára kell lépniük a Ferencváros ellen az Európa Konferencia-Liga rájátszásának visszavágóján, amely este 21:00-kor kezdődik a Groupama Arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.