A Csepel ellen is otthon tartotta a három pontot a Honvéd II.

A Honvéd II. a Csepelt fogadta az NB III. Dél-Keleti csoportjának 12. fordulójában.

Az első helyzet a Csepel előtt adódott, Tóth László lövését Gyetván védte. A folytatásban a kispestiek akarata érvényesült, előbb Rácz, majd Átrok lövését kellett védenie Szűcsnek. A 30. percben egy szöglet után Szamosi lábát rúgta ki Tóth a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Rácz a kapu közepébe gurította. A félidőben további gólokat is szerezhetett volna a Honvéd II., előbb Átrok szólója után kerülte el kevéssel a labda a jobb alsót, majd a félidő végén Kenéz fejelt a keresztlécre.

A második félidőben megvolt a lehetősége egyenlíteni a Csepelnek, de Torda fejese közelről fölé ment Kovács beadása után. A 63. percben válaszoltak a hazaiak a kihagyott lehetőségre, Benkő szépen ment el a jobb oldalon, lapos beadását pedig Rácz lőtte közelről a kapuba. A koronát Hetyei Szilveszter tette fel a Honvéd II. vasárnapi teljesítményére, miután Menyhárttól kapott kitűnő labdát és jobbal passzolt a hosszúba (3-0).

Budapest Honvéd FC II. – Csepel SC 3–0 (1–0) Gól: Rácz 31′, 63′, Hetyei 86′

Budapest Honvéd FC II. Gyetván – Sebe, Szamosi, Nagy Z., Kis K. – Polák (Menyhárt 58.), Átrok (Benkő 58.), Kocsis G. (Gincsai 46.) – Kenéz (Bakó 76.), Pintér, Rácz B. (Hetyei 70.) vezetőedző: Kovács Gábor

Csepel SC: Szűcs K. – Csernák, Horváth B., Kovács M. (Kovács D. 46.) Dunai A. (Németh Z. 74.) – Urbin, Pesuth (Bencze 46.) Túri – Paksai, Tóth L. (Torda 61.), Sükösd (Kern 79.)

vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula