Nehezen tudta feltörni a szombathelyi védelmet, de magabiztosan őrzi éllovas pozícióját a Bicske

Az NB III. Észak-Nyugati csoportjának listavezetőjéhez, a Bicskéhez látogatott a Haladás VSE a 12. fordulóban.

A 3. percben alakult ki az első bicskei lehetőség, Sóron lövését magabiztosan védte Horváth. A 18. percben kihíján öngólt vétettek a szombathelyiek, Víghről épphogy a saját kapuja mellé csorgott a labda. A 39. percben Ferencz Zoltán 16 méterről emelt lágyan a bicskei kapura, de végül nem talált kaput. A félidő hajrájában Molnár kapáslövését rúgták ki a gólvonalról a szombathelyiek.

kép: Haladás VSE felnőtt csapat szurkolói oldal

A második félidőben is dominált a Bicske, a 62. percben Tischler lőtt fölé egy szabadrúgást, de a 64. perc végén már gólt szereztek a hazaiak: egy balról érkező beadásra Király érkezett és lőtt középről a hálóba (1-0). A 90. percben Czuczi szánta el magát lövésre messziről, de Illés fogta a próbálkozást. Az utolsó percben Tarján szabálytalankodott a bicskeiek támadójával, így a hazaiak tizenegyest végezhettek el, amit Beliczky a kapu jobb oldalába lőtt (2-0). A Bicske ezzel továbbra is vezeti az Észak-Nyugati csoportot, míg a HVSE ugyan nagyot küzdött, de továbbra is kiesőhelyen áll.

Bicskei TC 2-0 Szombathelyi MÁV Haladás VSE (0-0) gól: Király 64′, Beliczky 90+5′

Bicske: Illés – Gaszner, Sóron, Tifán-Péter, Szontagh, Kispál, Hirman, Schildkraut, Bozsoki, Dulló, Molnár.
Haladás VSE: Horváth Alex – Czuczi, Varga Cs., Vigh (Szenczi 88.), Tarján – Horváth Mák., Szakály, Ferencz, Horváth Arnold – Fehér (Buzás 56.), Árvay (Fábián 78.).