Lejátszotta utolsó zalaegerszegi meccsét a fehérorosz válogatott: keddi körkép

Kihagyott büntető, két gól és ismét döntetlen: búcsúzik Zalaegerszegtől Fehéroroszország válogatottja, legalábbis 2024-re biztosan. A fehéroroszok három Nemzetek Ligája mérkőzésüket albérletben a ZTE Arénában játszották, két 0-0 (Bulgária és Észak-Írország) után most 1-1-et játszottak Luxemburggal utolsó hazai meccsükön. A 11. percben Gromyko büntetőt hibázott, az 54. percben Politevich azonban megszerezte a vezetést a fehéroroszoknak, amire Rordrigues válaszolt. A DVTK fehérorosz légiósa, Vladyslav Klimovich a 74. percben állt be.

kép: DVTK

Gyirmóton kapott ki U21-es Eb-selejtezőn az izraeli válogatott Bulgáriától 1-0-ra. Emellett a Fehérvár támadója, Nejc Gradisar Ausztria elleni gólja végül Eb-kijutást ért a szlovén korosztályos válogatott számára.

A Ferencváros játékosa, Christian Ramírez a kispadon ült Ecuador vb-selejtezőjén Uruguay ellen, ahol nem született gól.

A Fehérvár korábbi középpályása, Deybi Flores gólt lőtt a hondurasi válogatott NL-mérkőzésén Francia Guyana ellen. Az eredményt 2-2-re alakította, végül 3-2-re nyertek a hondurasiak. Jamaica ellen végig a pályán volt, ott 0-0-t ért el Honduras.

Az Újpest korábbi játéka, Heinz Mörschel szintén eredményes volt, ő most Antigua és Barbuda kapuját vette be, csapata 5-0-ra nyert.