Légióskörkép: szerencsétlen magyar hétvége

Nem volt túl sikeres hétvégéje a magyar válogatott légiósainak.

WSL

Csiki Anna ismét csereként állt be a Tottenhambe, azonban mikor már a második félidő derekán a magyar válogatott játékosa frissítést hozott volna a Spurs játékába, az ellenfél Manchester United 3-0-ra vezetett, így ő sem tudott segíteni.

Frauen Bundesliga

Három magyar játékos is farkasszemet nézett egymással a Werder Bremen és a Leverkusen mérkőzésén, Németh Hanna az egyik oldalon, míg Turánya Lilla a másik oldalon kezdett, a Werdernél pedig még Pápai Emőke is beállt bő 15 percre, a magyarok pedig testvériesen megosztoztak a pontokon.

A Köln csapatában szerepelt Zeller Dóra, aki csapata veresége során végigjátszotta a mérkőzést.

Serie A

Fördős Beatrix a hétvégén tért vissza az Inter csapatába hosszú sérülése után. A magyar válogatott védő negyed órát kapott a milánóiak 1-0-ás győzelme során, Mindeközben a válogatott csapatkapitánya Csiszár Henrietta arcüregcsonttörés miatt nem léphetett pályára.

A Lazioban Kaján Zsanett húsz percet töltött a pályán, míg csapata 0-0-át játszott a Napoli ellen.

Belga Szuperliga

Pusztai Sára kilencven percen keresztül szerepelt az OH Leuven csapatában, nem sok sikerrel, ugyanis az Anderlecht 4-0-ás vereséget mért a leuveniekre.

Svájci Szuperliga

Pusztaihoz hasonlóan Csányi Diána és Szabó Viktória együttese is négy gólt kapott, így a kát magyarral felálló Zürich is pont nélkül zárta a fordulót.