Serafimov lesgólig jutott, Bognár vezette Haalandék linzi zakóját: vasárnapi körkép

Serafimov lesgólig jutott az észak-macedón válogatott Örményország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésén. A Fehérvár védője kezdő volt, míg az MTK korábbi támadója, Bojan Miovski a vezetőgólját szerezte meg az észak-macedónoknak. Az Újpest korábbi játékosa, Enis Bardhi szintén ott volt a kezdőben. Hazai részről a DVSC-ben játszó Shagoyan nem volt keretben, a Ferencváros által kölcsönben lepasszolt Edgar Sevikyan pedig a 74. percben érkezett csereként.

Bognár Tamás vezette az Ausztria-Norvégia összecsapást a Nemzetek Ligája 4. fordulójából. A magyar játékvezető hat alkalommal is a kezdőkörbe mutathatott, hiszen Ausztria 5-1-re ütötte ki az Erling Haalanddal felálló Norvégiát. Bognár négy sárgát osztott ki, emellett egy tizenegyest is adott az osztrákoknak.

A Ferencváros korábbi vezetőedzője, Stanislav Cherchesov továbbra is sikertelen eddig a kazah kispadon, ezúttal Szlovéniától szenvedtek 1-0-s vereséget hazai pályán. Az orosz mester mérlege egy döntetlen és három vereség, csapata még nem szerzett gólt.