Súlyos vereségbe szaladt bele hazai pályán a Haladás, az Érd hetet rúgott a Rohonci úton

A Haladás VSE az Érdi VSE-t fogadta az NB III. Észak-Nyugati csoportjának 11. fordulójában.

A második percben Horváth védte az első érdi próbálkozást, a másik oldalon Tarján fejesét fogta Tóth. A 11. percben vezetést szerzett az Érd, Loboda beadását Juhász lőtte 6 méterről a jobb alsóba (0-1). 11 perccel később Németh szöglete után ezúttal Loboda fejelt és megszerezte a második gólt (0-2). Hamar válaszoltak a szombathelyiek, Fehér Dániel 17 méterről lőtt nagy gólt (1-2). A gólok futószalagon érkeztek, hiszen az Érd a 26. percben büntetőt rúghatott, Pintér Nikolasz pedig élt is a lehetőséggel (1-3). Újabb három perccel később Loboda ziccerben tört kapura, Horváth mellett elhúzta a labdát és lőtte a negyedik érdi gólt (1-4). Az Érd fél óra alatt négyet vágott, a félidő végén pedig Fehér lövése a kapufán csattant, így maradt a háromgólos vendég előny.

kép: savariaforum.hu

A második félidőben tovább nőtt a különbség, Farkas 15 méterről vette be a hazai kaput (1-5). A HVSE zárkózhatott volna, de Szakály szabadrúgása kevéssel fölé ment, majd a 68. percben Tarján lövése is fölé szállt. A 72. percben újabb hazai hibát használt ki az Érd, Horváth eladta a labdát, Dorogi pedig 20 méterről emelt az üresen maradt kapuba (1-6). A vendégek még a végére is tartogattak gólt, Németh a jobb oldalról adott be, amit Kárász közelről a hálóba fejelt (1-7).

Az Érdi VSE kiütéses győzelmével továbbra is az élmezőnyben, míg a Haladás kiesőhelyről várja a folytatást a listavezető Bicske otthonában.

Haladás VSE 1-7 Érdi VSE (1-4) gólsz.: Fehér 24′, ill.: Juhász 11′, Loboda 22′, 29′, Pintér 27′, Farkas 52′, Dorogi 72′, Kárász 86′

Haladás VSE: Horváth B. – Horváth M., Varga, Vigh (Buzás 67.), Tarján – Czuczi (Jancsó 46.), Szenczi (Árvay 46.), Szakály (Horváth Arnold 67.)- Hári (Fábián 76.), Ferencz, Fehér.


Érdi VSE: Tóth G. – Kárász, Morvai, Farkas, Németh, Loboda, Gál, Pintér, Kertai, Juhász, Göblyös.

Nézőszám: 300

kép: Haladás VSE felnőtt labdarúgó csapat szurkolói oldal