Légióskörkép: sokan sérüléssel bajlódnak, Pusztai újabb gólpassza

Pusztai kiváló formáján kívül sok mindennek nem örülhettek a magyar szurkolók.

WSL

Bár Csiki Anna a Tottenham Liverpool elleni mérkőzésén nem lépett pályára a hétvégén, a Spursnek hétközben is volt egy ligakupa meccse, ahol a magyar játékos először játszhatott kezdőként csapatában.

Bundesliga

Sajnos több magyar játékos is sérülés miatt hiányzott csapatából a Bundesligában. A Wolfsburgban Németh Diána és Papp Luca bokaproblémák miatt hiányoztak, míg a Potsdamban Terestyényi Anna nem tudott pályára lépni.

A Werder Bremenben Németh Hanna és Pápai Emőke is csereként állt be, előbbi szűk 10 percet, utóbbi fél órát kapott.

A Köln csapatában kilencven percet játszott Zeller Dóra, azonban a Bayern München ellen nem tudott nyerni csapata, a Köln.

Nem úgy Turányi Lilla és a Bayer Leverkusen. A magyar hátvéd végigjátszotta a mérkőzést és a Leverkusen egyik legjobbjaként stabil játékkal járult csapata győzelméhez.

Serie A

Az olasz bajnokságban csupán Kaján Zsanett lépett pályára, ő húsz percet játszott a Lazio 3-2-es győzelmekor. Eközben az Inter egyik legnagyobb riválisa, a Roma ellen ikszelt, Fördős Beatrix ezt a padról, Csiszár Henrietta pedig a lelátóról nézhette, a magyar válogatott csapatkapitánya ugyanis még az előző fordulóban megsérült és emiatt majd az MLSZ cikke alapján a skótok ellen sem játszhat majd.

Svájci kupa

Szabó Viktória és Csányi Diána csapata a Zürich kiütéses győzelmet aratott a svájci kupában, 11-2-re nyertek az FC Winterthur ellen és ezzel a harmadik fordulóba jutottak.

Belga szuperliga

Mérkőzést eldöntő gólpasszt adott Pusztai Sára az OH Leuven Westerlo elleni mérkőzésén.