Három góllal kapott ki a HVSE Felcsúton

Felcsútra látogatott a HVSE az NB III. Észak-Nyugati csoportjának 10. fordulójában.

Az első nagyobb helyzetre 22 percet kellett várni, Kocsis tekerését Varga fejelte ki szögletre. Egy perccel később a másik oldalon Tarján nagy helyzetét védte Lehoczki. A 33. percben jött az első gól, Tyschuk Vékonyt vonta játékba a jobb oldalon, a centerezés után pedig Tyschuk közelről a hálóba passzolt (1-0). A félidő végén Fehér Dániel tekerését tolta szögletre Lehoczki, így maradt az 1-0-s felcsúti vezetés a pihenőig.

Az 58. percben növelte előnyét a PAFC II., Radics előbb a kapufára fejelt, de a kipattanót közelről a hálóba lőtte (2-0). A 62. percben Ferencz Zoltán lőtt 17 méterről, de a felsőléc a hazaiakkal volt. Pár perccel később Szenczi cselezte ki a kapust, majd Hárihoz passzolt, a védők visszaértek és a gólvonalon tudtak menteni. A kihagyott helyzeteket büntették a hazaiak, Mondovics Kevin vezethette a bal oldalon kapura a labdát és higgadtan a hosszúba lőtt (3-0). A hajrában Mondovics hasonló helyzetbe került, de ezúttal Horváth védett, így a HVSE háromgólos vereséget szenvedett a 10. fordulóban.

PAFC II. 3-0 Haladás VSE (Tyschuk 33′, Radics 58′, Mondovics 85′)

PAFC II.: Lehoczki – Szojma, Vitályos, Pál, Magsföldi, Kocsis, Orján, Tyshchuk, Vékony, Mondovics, Radics.  
Haladás VSE: Horváth B. – Horváth M., Varga Cs., Vigh, Tarján – Czuczi (Györe 80.), Szakály, Szenczi (Buzás 73.) – Árvay (Horváth Arnond 57.), Ferencz, Fehér (Hári 57.).
Góllövők: Tyshchuk 34., Radics 58., Mondovics 84.

kép: PAFC