Meglepetésre kiesett a Viktória

Hazai pályán szenvedett 2-0-ás vereséget az Astra ellen a Viktória.

Szombathelyre utazott az Astra, a cél pedig nem lehetett más, mint a gyenge bajnoki szereplés feledtetése az amúgy gödörben lévő Viktória ellen. A mérkőzés meddő hazai mezőnyfölénnyel kezdődött, majd a helyzeteket is előhúzta a kalapból a vasi együttes, a gólok azonban nem jártak ezekkel együtt. Az Astra mindenközben kontrázni igyekezett, kevés sikerrel. A vezetést így is ők szerezték meg, Antalicz szögletét Simon fejelte a kapuba az első félidő végén. Az 56. percben el is dőlt a mérkőzés, a kapujából kint álló Kocsi felett Antalicz ívelt a léc alá. Bár a Viktória ezután több helyzetet is kialakított, csak kapufáig jutottak, ezzel meglepetésre az Astra kiejtette a Viktóriát és a nyolc közé jutott a kupában.

Viktória FC–Astra-Activtek-HFC-Üllő 0-2 (0-1)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 100 néző, vezette: Tóth K.

Viktória: Kocsi – Nagy D. (Csáki, 64.), Kovács V., Pintér, Csáki – Czakó, Németh M., Gravencz, Varró (Mesterházy, 85.) – Hécz (Kis, 46.), Kiss-Lantos. Edző: Markó Edina.

Astra: Halla – Csolti, Gelb, Kós (Szuja, 70.), Simon F. – Szakonyi (Angyal, 85.) Antalicz (Gabona, 75.) Vidács, Pap – Szennai, dr. Tatai. Edző: Dombó János.

Gólszerzők: Simon F. (45.), Antalicz (56.).