Kirchner megint duplázott, élre állt a Kozármisleny a Merkantil Bank Ligában

A fordulót megelőzően második helyen álló Kazincbarcika a Kozármislenyt fogadta.

Pinezits Máté együttese a 17. percben szerezte meg a vezetést, Horváth passzából Kirchner lőtt a jobb alsóba (0-1). A Barcika ugyan nyomott, de Bódi lövését Oroszi fogta, Kártik fejese és Varga perdítése pedig mellé ment, így maradt a 0-1 a félidő végéig.

A második félidőben 4 perc kellett a hazaiak góljához, Szabó Máté adta balról középre a labdát, Lucas pedig 12 méterről helyezett laposan a kapuba (1-1). A KBSC maradt lendületben, Szabó Máténak és Lucasnak is voltak helyzetei. A 70. percben visszavette a vezetést a Kozármisleny, Kócs-Washburnnel játszott össze Kirchner és szezonbeli 10. góljával ismét a baranyaiakat juttatta előnyhöz. A Kazincbarcika nem tudott reagálni a kapott gólra, nyolc perccel később viszont ismét kapituláltak: Major Sámuel balról adta be a labdát, amit Kócs-Washburn 13 méterről lőtt a felsőbe (1-3). A 88. percben Herjeczki beadásából Katona István egy fejessel szépített (2-3), majd a hosszabbításban előbbinek volt egy helyzete, de mellétekert, így a Kozármisleny három ponttal távozik Barcikáról.

Pinezits Máté csapata ráadásul ezzel a sikerrel és a megyei rivális Szentlőrinc vereségével a tabella élére ugrott és a két baranyai gárda áll feljutó pozícióban.

Kazincbarcika 2–3 Kozármisleny (0–1) gólsz.: Lucas 49', Katona 88', ill.: Kirchner 17', 70', Kócs-Washburn 78'

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, Vezette: Farkas Tibor (Baghy Csaba, Topálszki Szabin)

Nézőszám: 500

kép: NSO

Kazincbarcika: Fadgyas – Ternován (Herjeczki, 73.), Polgár K. (Bacsa B., 81.), Debreceni Á., Demeter M. – Varga J. – Pintér Á. (Pethő, 56.), Lucas, Kártik (Katona, 81.), Bódi Á. (Ferencsik B., 81.) – Szabó M. Vezetőedző: Erős Gábor


Kozármisleny: Oroszi – Schuszter (Beke, 80.), Vajda, Rácz, Turi T. – Horváth D. – Horváth K. (Cipf, 57.), Kirchner (Pesti, 80.), Major, Kiss B. (Kócs-Washburn, 57.) – Horváth P. (Debreceni Z., 69.). Vezetőedző: Pinezits Máté