Magabiztos győzelmet aratott a Győr

Továbbra is száz százalékos az ETO.

Kiütéses sikerre számathattak az Üllőre kilátogatók, ugyanis a tabella első és utolsó helyezettje találkozott. Ennek megfelelően jól kezdett a Győr, már a negyedik percben Frajtovic révén megszerezhették volna a vezetést, végül azonban Savanya beadását követően White fejelt a kapuba a huszadik percben. A gólpassz után gólt jegyzett Savanya, a White buktatása után megítélt szabadrúgást vágta a kapuba. A félidő vége előtt még Frajtovis is betalát, így háromgólos volt 45 perc után a győri előny. A második játékrészre két gólt hagyott az ETO, előbb a bombaformában lévő Kocsán talált be, majd az éppen ma debütáló Bodri Brenda lőtt óriási gólt beállítva az 5-0-ás végeredményt.

Astra HFC – ETO FC Győr 0-5 (0-3)
Üllő, Városi Sporttelep. V.: dr. Hegyi (Jakab, Szabó L.)

Astra: Halla (Vidra 76’) – Pap, Szennai, dr. Tatai, Simon F., Kirschner (Szuja), Csolti, Szakonyi, Antalicz, Gelb, Angyal (Matyi). Vezetőedző: Dombó János.

ETO FC Győr: Bíró (Krizanova 46’) – Sali (Tóth S. 66’), Kovács L., Nagy F. (Jánosi 66’), Frajtovic (Németh V. 46’), Süle (Bodri 80’), Abambila, Kern, Savanya, White, Kocsán Vezetőedző: Dörnyei Balázs

Gólszerzők.: White, Savanya, Kocsán, Frajtovic, Bodri

Kép forrása: eto.hu