Gólgazdag döntetlent játszott Győrben a HVSE

Dupla zöld-fehér meccset rendeznek vasárnap Győrben: 11 órától az ETO Camping pályáján az ETO Akadémia a Haladás VSE-t fogadta az NB III Észak-Nyugati csoportjában, 19 órától pedig ETO-Paks meccset rendeztek az NB I-ben az ETO Parkban.

A délelőtti találkozó eseménydúsra, fordulatosra és drámaira sikeredett.

Az első találatra nyolc percet kellett várni, Mascoe jobbról a teljesen üresen érkező Kröhnt játszotta meg, aki kapásból Horváth Bendegúz lábai között lőtte a labdát a kapuba (1-0). Tíz percet sem kellett várni az egyenlítésre, Tarján Patrik kapott jó kiugratást, a kapussal szemben pedig elpöckölte a labdát és megszerezte csapata egyenlítő találatát (1-1). A 32. percben jött a meccs harmadik gólja: Vígh átlövését előbb kiütötte Kocsis, de maradt a vendégeknél a labda, egy újabb beívelést követően viszont az Tarján elé került, akinek csak az üres kapuba kellett lőnie (1-2).

kép: ETO FC Győr

A második félidő elején érkezett a hazai válasz, Kröhn adott be balról, Horváth pedig Herczeg elé ütötte a labdát, aki 3-4 méterről pofozta be a kapuba (2-2). A 67. percben visszavette a vezetést a Haladás, Árvay okos passzával Fehér tört kapura és lőtt a hosszúba (2-3). A dráma nem maradt el, a 90+4. percben Kiss szabadrúgását Mascoe fejelte a kapuba, így a HVSE ismét a hajrában vesztett pontokat (3-3).

ETO Akadémia 3-3 Haladás VSE (Kröhn 8', Herczeg 59', Mascoe 90+4', ill.: Tarján 17', 32', Fehér 58')

ETO Akadémia: Kocsi – Bíró, Koncz, Kulcsár, Csala, Kiss M., Herczeg, Rátonyi (Tollár 68’), Tarcsi (Varga O. 82’), Lawrenzo, Kröhn (Moharos 72’). Vezetőedző: Nagy Ádám.

Haladás VSE: Horváth B. – Horváth M., Varga Cs., Vígh P. (Buzás L. 65’), Tarján P. –  Horváth A. (Tóth M. 54’), Szakály A.,  Jancsó A. (Dezamits D. 73’), Árvay D. – Fehér D. (Likerecz B. 73’),  Szenczi B. (Ferencz Z. 46.).