Nehézkesen, de továbbjutott a Fradi

A félidei döntetlen után a Ferencváros akart jobban, így pedig a minitorna döntőjébe jutott, ahol a Vorskla Polkavával csapnak össze a playoffba jutásért.

Jól kezdte a mérkőzést a Fradi, már a 40. másodpercben vezetést szereztek a magyarok, Nagy Viktória passza után Edwards fordult le és talált a kapuba. Sokáig azonban nem tartott a zöld-fehér öröm, a negyedik percben fájóan üresen érkezett az észt szélső, aki a rövidbe lőtt.

A 15. percben már a Tallinn vezethetett volna, a ziccert azonban az észt támadó kihagyta. Erre a Fradi egy kiharcolt tizenegyessel válaszolt, Nagy Viktória húzta meg a szélen, majd cselezett vissza, mikor a védő eltalálta a lábát. A büntetőt azonban Kapa védte, Edwards lövése nem ment eléggé sarokra. A félidő végén újabb észt lehetőség következett, a kemény lövést azonban kiütötte Kostic, szünetre így döntetlennel vonultak a csapatok.

A második játékrészt azonban a Fradi jobban megnyomta, ami kifizetődött. A 62. percben ugyanis McFarland ívelt középre, Edwards pedig szépen bólintott, 2-1, az amerikai duplázott. A félidő azonban nem telt el felhőtlenül boldogan, Nagy Vanessza fejberúgta ellenfelét, amiért piros lapot kapott, sőt, a reklamálásért Albert Flórián vezetőedzőt is kiállították. A maradék 20 percben így sem egyenlített a Tallinn, így szombaton 16:30-tól a BL-playoffért játszik a Fradi a Vorskla Poltava ellen.