Esélylatolgatás: NB III Észak-Nyugati csoport, 4. forduló

2024.08.18. (vasárnap) 11:00 óra

PUSKÁS AKADÉMIA FC II. - FC SOPRON

A felcsútiak vegyesen kezdtek, de még veretlenek, míg a Sopron ezt szintén elmondhatja. Eddig mindkét csapat 5 pontot gyűjtött, a veretlenségüket pedig egymás ellen mindketten megőrizhetik egy döntetlennel.

Tipp: 1-1

ETO AKADÉMIA - KELEN SC

Győzelem, döntetlen és vereség is volt már az ETO-nál, amely azt a Kelent fogadja, amely őrült meccs után nyert 4-3-ra a Haladás ellen két vereség után.

Tipp: 2-1

2024.08.18. (vasárnap) 17:30 óra

DOROGI FC - ÚJPEST FC II.

A Dorog bejelentette, hogy szeptemberben az Újpest felnőtt csapatával játszik gálameccset, ám most még az NB III-ban a lilák második csapata vár a dorogiakra. A Dorog még veretlen, az újpestiek azonban több pontot szereztek és az előző héten szerzett bravúr nagy lökést adhat nekik a folytatásra, de a Dorog javítana hazai pályán.

Tipp: 2-0

BICSKEI TC - GYIRMÓT FC GYŐR II.

Meglepő vereséget szenvedett a Bicske az előző fordulóban, de ezt a csorbát a kiesőhelyen álló Gyirmót II. ellen kiköszürölhetik.

Tipp: 1-0

ÉRDI VSE - KOMÁROM VSE

A nyeretlen, de veretlen Komárom Érdre látogat. Az Érd 4 pontot szerzett eddig, így egyel megelőzi jelenleg a Komáromot, de könnyen meglehet, hogy a döntetlenszéria folytatódik a vendégeknél.

Tipp: 1-1

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - BALATONFÜREDI FC

A Mosonmagyaróvár még nem tudott meccset nyerni, Weitner Ádám csapata 3 döntetlen után a sereghajtó Balatonfüredet fogadja. Két rosszul rajtoló csapat csatája következik.

Tipp: 2-0

SZOMBATHELYI MÁV HALADÁS VSE - III. KER. TVE

A III. Kerület nagyon beragadt a rajtnál, de ez a Haladásról is elmondható. Az óbudaiak várnak első győzelmükre, a szombathelyiek pedig hiába törték meg Kelenföldön a gólcsendet, 3 meccs után csak 2 pontjuk van.

Tipp: 0-1

VSC 2015 VESZPRÉM - BUDAÖRS

A forduló rangadója következik: meglepő veresége után a Budaörs a listavezető Veszprém ellen javítana. A Veszprémnek 7, míg a Budaörsnek 6 pontja van és az első két helyen áll a két gárda a tabellán.

Tipp: 3-3