JohnnyBet értékelés | Promóciós kód: JBVIP | 5€ ingyen

JohnnyBet értékelés

JohnnyBet értékelés | Promóciós kód: JBVIP | 5€ ingyen

A JohnnyBet iGaming rajongókból álló nemzetközi közösség. Olvasd el a JohnnyBet értékelésünket, és ismerd meg, hogy milyen előnyökre tehetsz szert, ha a JohnnyBet promóciós kódot használod: JBVIP.

A JohnnyBet egy olyan oldal, amelyet a sportok és hozzá tartozó izgalmak imádió hoztak létre. Itt iGaming rajongók ezrei a világ minden tájáról összemérhetik tudásukat sport és esport versenyeken, miközben a tudástárukat is bővíthetik az online fogadások terén. 

A tudásuk bővítése és további készségek elsajátítása érdekében, a JohnnyBet közösség tagjai különböző cikkekhez férhetnek hozzá a legjobb fogadási tippekkel kapcsolatban különböző sporteseményeken, illetve arról is olvashatnak, hogy miként fogadhatnak okosan és felelősségteljesen. A felelősségteljes szerencsejáték az egyik alapköve a JohnnyBet közösségének. 

A tudás mellett a weboldal felhasználói érdekes sport tartalmakhoz is hozzáférhetnek, mint például Guillem Balagué interjúihoz  híres futball játékosokkal. Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy többet tudhass meg a mai és a pár évtizeddel ezelőtti futball különbségeiről. 

Versenyek és nyeremények

A JohnnyBet regisztráció egyik legnagyobb előnye, hogy egy tucat versenyen szerepelhetsz, melyekhez busás nyeremények is tartoznak. A versenyek között olyan izgalmas események is megtalálhatók, mint például:

1X2 tippverseny

A felhasználók minden nap megválaszolják a kérdéseidet a legnépszerűbb sporteseményekkel kapcsolatban. A legjobb játékosok egy 300€ összdíjazású hetente megrendezett versenyben vehetnek részt, ahol a legjobb játékos hetente akár 100€-t is nyerhet. 

Tippadó Liga

Ez a verseny azoknak szól. akik fogadási lehetőségek és sportesemények széles listáját keresik. Azok, akik nem csak a futball, hanem a tenisz, küzdősportok és még sok más eredményeit szeretnék megtippelni, itt megtalálják a helyüket. A verseny teljes összdíjazása pedig 50.000€. A 30 legjobb “Tippadó” óriási nyereményekre tehet szert, hiszen az évszak győztese 15.000€-ra tehet szert. A hónap legjobb “Tippadó”-jai pedig kedvenc focicsapatuk pólójára tehetik rá a kezüket. 

A Tippadó Liga részeként a JohnnyBet közösség tagjai akár saját ligákat is készíthetnek, melyek keretében a barátaik ellen versenyezhetnek. Néhány ilyen liga limitálva van előre megadott bajnokságokra és sportokra, viszont néhány verseny keretében még pénzt is nyerhetsz. 

Nagyobb futball események keretében, mint például a Világbajnokság, Euro és Copa America, extra versenyeken is részt vehetnek a játékosok, melyekhez szintén jutalmak társulnak. 

EA Sports FC

Ez a verseny az esport szerelmeseinek szól, hiszen a verseny keretében a játékosok vonzó pénzjutalmakat nyerhetnek online mérkőzéseket játszva egy népszerű játékban. A heti nyereményalap 230€, az évszakos nyeremények pedig több, mint 2000€-t érnek (tárgybeli nyereményeket is beleszámolva). 

Találd meg a szerencse szimbólumot

A JohnnyBet weboldalán szerencse szimbólumok várják a játékosokat. Néhány közülük, a versenyekre adott helyes válasz után nyújt extra nyereményeket. A játékosok észlelőképességét is jutalmazzák a Memory Gamer keretében a  nyári szezon végeztével. 

A JohnnyBet versenyek résztvevői nem csak saját magukra támaszkodhatnak, mivel a korábban említett cikkeket, gondosan kiválasztott ajánlatokat és a biztonságos sportfogadásról szóló információkat is használhatják. 

A versenyek pedig még izgalmasabbá válnak, ha a JohnnyBet promóciós kódot használod. Ha beírod az egyedi promóciós kódot a megadott mezőbe a regisztráció során, 5€-t kaphatsz ingyen! A JohnnyBet promóciós kód JBVIP és az új felhasználók számára érhető el. A bónuszhoz tartozó szabályok igen egyszerűek. Használd a JohnnyBet promóciós kódot, majd vegyél részt a 1×2 versenyen és ha nyersz, még 5€-val jutalmaznak. 

Nemzetközi szerencsejáték közösség

A JohnnyBet felhasználók nem csak egymás ellen versenyezhetnek, hanem egy nemzetek rengetegéből álló nemzetközi közösséget is alkotnak. Segítségünkkel közzétehetik saját kuponjaikat, és megnézhetik más játékosok előrejelzéseit. Más játékosok fogadási előrejelzéseit és analízisét olvasva a felhasználók nem csak készségeiket fejleszthetik, hanem más játékosok által is elismertté válnak. A legjobb “tippadó” nem csak az első helyhez járó nyereményeket szerzi meg, hanem a “Évszak Tippadója” (Tipster of the Season címet is hazaviheti, amely megkülönbözteti őt a weboldal egyébb felhasználóitól. 

A JohnnyBet számára nem csak a szórakozás, hanem az oktatás is fontos, különösen a felelősségteljes szerencsejáték terén. Ezt nem csak a Tipsterek tippjei segítik, hanem a statisztikák követése is, amelyet egy bukméker kalkulátora végez (egy eszköz, amely a potenciális profitot segít kalkulálni). A bukmékereket rangsorolják is, ajánlataikat pedig értékelik, amelyeket könnyedén megtalálhatsz a weboldalon. 

Az online szerencsejáték felelősségteljes megközelítése

Nem nehéz észrevenni, hogy azok a játékosok, akik komolyan csatlakozni szeretnének a sportfogadás világába gyakran érdekeltek a különböző bónusz és promóciós lehetőségekben. Azért, hogy megfeleljen az ezzel kapcsolatos elvárásoknak, a JohnnyBet elmagyarázza és bemutatja a különböző bónuszokat, sőt még egy egyedi promóciós kódot is szolgáltat, amelyet a játékosok a regisztráció során tudnak használni. 

Ha egy felhasználó úgy dönt, hogy játszani kezd egy bukméker vagy egy kaszinó szolgáltatásait használva, a platform legalitása mellett azt is tudniuk kell, hogy a szolgáltató megbízható-e. A JohnnyBet oldalán szereplő cégek mind megbízhatóak, és a megfelelő legalitással rendelkeznek nemzetközi szinten is. 

JohnnyBet felelősségteljesen közelíti meg az Igaming-hez kapcsolódó témákat. A felhasználók csak olyan platformokra találhatnak promóciós kódokat, amelyek a felhasználó országában is legálisan üzemelnek. Ez minden online kaszinóra vonatkozik, legyen szó akár kaszinójátékokról, akár sportfogadásról. Ha az adott kaszinó legális a felhasználó országában, akkor többet tudhat meg a platform által kínált bónuszokról, hogy megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. 

Tudás és szórakozás egy helyen 

A JohnnyBet tehát egy tökéletes hely a sportok kedvelői számára több szempontból is: sportesemények bemutatása, sportfogadási tippek, e-sport és ingyenes versenyek pénznyereményekkel is megtalálhatók itt. Mindez (sőt, még több) egy helyen érhető el!