Egy ponttal távozott Kispestről a Hódmezővásárhely: VIDEÓ

Az NB III hétközi fordulójában a Honvéd II. a Hódmezővásárhelyt fogadta.

A hazaiak kezdtek jobban: a 4. percben egy jobb oldali szögletet a másik oldalon Vernes lőtt állítás után kapura, a kapufáról visszapattanó labda pedig Dóra Donátról pattant a saját kapujába (1-0).

Ezután nagyon nagy helyzet nem igazán alakult ki egyik kapu előtt sem, de az öngólt vétő Dórának volt egy nagy mentése Hancz Dominik lehetőségénél.

A félidő végén, majd a második elején két nagy vásárhelyi lehetőség is kimaradt: előbb egy távoli löketet ölelt magához Molnár, majd egy hatalmas lehetőséget lőtt kapu mellé kapásból Gréczi Márton. A 66. percben jöhetett volna a második hazai gól, de Bakó lövését nagy bravúrral védte Vaits. A 79. percben egyenlített a Hódmezővásárhely: jobbról befelé cselezgetett Guth Ádám, majd a bal alsóba lőtt (1-1).

Az utolsó 10 percben mindkét csapatnak 1-1 meccslabdája volt a győzelemért: előbb a vendégek dolgoztak ki egy nagy lehetőséget, de csúnyán a kapu fölé lőtt Patkós. A hazaiaknál Simon Szabolcs tüzelt 16 méterről, kellett a bravúr Vaitstól, hogy 1 pontot megtartson a csapata.

A Honvéd II. Laczkó Zsolt irányításával 2 meccs után még veretlen és 4 pontos, míg a Hósmezővásárhely az első gólját és pontját szerezte a gyulai vereség után a Dél-Keleti csoportban.

Budapest Honvéd II. 1-1 Hódmezővásárhely (Dóra öngól 5', ill.: Guth 79')

Honvéd: Molnár M. – Bakó, Szabó T. (Simon Sz., 57.), Horváth B., Gáspár (Szabó Á., 93.), Hancz, Polák (Sebestyén, a szünetben), Vernes (Benkő, 76.), Kalocsány, Nagy Z., Kocsis G. (Vojtko, 57.)
Vezetőedző: Laczkó Zsolt

Hódmezővásárhelyi FC: Vaits – Povázsai (Guth 61'), Dóra, Zana, Zámbori – Török, Sipos G. (Hegedűs 61') – Rabecz V. Rabecz B. (Patkós 76'), Gréczi – Tóth P. (Pleszkán 68') Vezetőedző: Antal Krisztián.