Nagyon sportszerű gesztus a Tatabánya szurkolóitól, vasárnap Bordás Gergőre emlékeztek a Bozsik Arénában a kispesti táborral

A vasárnapi Honvéd-Tatabánya mérkőzés a hazaiak szempontjából nemcsak a klub 115. születésnapjáról, hanem egy fájdalmas búcsúról is szólt. A kispestiek vezérszurkolója, Bordás Gergő július 10-én, nagyon fiatalon, 29 esztendősen hunyt el egy súlyos autóbaleset következtében. A Honvéd-tábor egy élőképpel emlékezett meg a bevonulás alatt Bordiról, a vendégdrukkerek pedig sportszerűen a vendégszektorban kifeszítettek egy szöveget "Nyugodj békében Bordi!" felirattal.

Az Ultras Kispest előénekese 1995. március 22-én látta meg a napvilágot, egészen kiskora óta járt Kispest mérkőzésekre édesapja révén. Bordi tehetséges játékos is volt, az újpalotai Testvériség és a Pestújhelyi FC csapatát erősítette, emellett az életben is helytállt szerető apukaként és az egészségügyben segédápólóként. Szülei, testvérei és barátai is mindig számíthattak rá. Bátorsága és fanatizmusa a legnagyobbak közé emelte őt a lelátón. A Kispest szurkolók szívében emléke örökké élni fog, a Budapest Honvéd pedig saját halottjának tekinti.

Nyugodj békében, Bordi!

kép: Ultrashun