Tovább fiatalít az Astra

Ezúttal az MTK-tól igazolt tehetséget az Astra.

Újabb fiatal játékost igazol az Astra, ezúttal Gabona Laura döntött úgy, hogy itt folytatja pályafutását. A 18 éves játékos az MTK együttesétől igazol az Astrához. Az új igazolás így nyilatkozott a váltásról:

"Úgy éreztem, hogy szükségem volt váltásra, új közösségre, új lehetőségekre és új kihívásokra. A felnőtt csapatok közül az Astra tűnt minden szempontból a legjobbnak számomra ilyen fiatalon. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi idősen olyan felnőtt közösségbe kerültem be, ahol azonnal befogadtak, segítenek, bátorítanak és a pályán kívül is nagyon jó barátok lettünk. Sok felnőtt játékosunkat tudnám említeni, akik inspirálnak."

"Az erősségeim, amiket magammal hoztam, az úgy gondolom, hogy a kitartásom, a technikám, a lövések és az, hogy jól látok a pályán, illetve jó csapatjátékosnak tartom magam."

"Mivel nyolc hónapja nem játszottam tétmérkőzést, így a meccsrutinomon, a magabiztosságomon és az állóképességemen szeretnék sokat javítani, amiben az Astra maximálisan segít. Azon leszek, hogy segítsem a csapatot a bajnoki meccseken, minél többet szeretnék a pályán lenni, sok meccset megnyerni és jó helyezést elérni."

Kép forrása: mtkhungaria.hu