Győzelemmel debütált Laczkó Zsolt a Honvéd II. kispadján

Laczkó Zsolt a Vasas II. ellen debütált Honvéd II. kispadján az NB III. Dél-Keleti csoportjának 1. fordulójában.

kép: Budapest Honvéd

Mindkét oldalon kapushibával és 1-1 góllal indult a meccs: Molnár Zsombor rosszul rúgta vissza a labdát, Krajcsovics pedig az üres kapuba lőtte vissza a játékszert a 9. percben. 2 perccel később Kapornai támadta meg a másik oldalon Molnár kapust és sikerrel járt, bepattant róla a labda (1-1). Nem sokáig volt döntetlen, Vernes Richárd fejese a lécről a gólvonal mögé pattant le a 18. percben, így ismét a kispestiek vezettek. A Vasasnak a félidő vége előtt azonban összejött az egyenlítés, Hős kapásból lőtt gólt (2-2).

A második félidőben harmadszor is a Honvéd szerzett vezetést, a kapus, Molnár indította Krajcsovicsot, aki második gólját szerezte a meccsen (3-2). Az angyalföldi csapat több nagy helyzetet is kidolgozott, azonban 3-2-es vereséget szenvedett a Magyar Futball Akadémián.

Budapest Honvéd II. 3-2 Vasas II. (Krajcsovics 9', 56', Vernes 18', ill.: Kapornai 11', Hős 43')

Honvéd: Molnár M. – Vojtko, Horváth B., Hancz (Sebestyén, 75.), Polák (Szabó Á., 81.), Vernes (Benkő, 75.), Kalocsány (Pintér M., 81.), Kis K. (Gáspár, 63.), Nagy Z., Krajcsovics
Vezetőedző: Laczkó Zsolt

Vasas: Molnár Zs. – Bodnár, Borgula, Forgó (Kalmár, 38.), Batai (Jován, 70.), Szilvási (Rideg, 51.), Mikolay (Szabó L., 70.), Feledy, Barkóczi, Kapornai, Hős (Farkas J., 70.)
Vezetőedző: László András