A BVSC-t is legyőzte a Bicske, új arcok a zuglóiaknál: VIDEÓ

Az NB III-ra készülő Bicskei TC az NB II-es BVSC-Zuglót fogadta vasárnap a bajnoki főpróbán. Idén nyáron a Bicske a Soroksárt és a Gyirmótot is legyőzte 1-0-ra, most pedig a harmadik NB II-es riválissal találkoztak.

Remekül indult a Bicske számára a mérkőzés, hiszen már a meccs elején az előre húzódó Bozsoki fejesével megszerezték a vezetést. A folytatásban mindkét oldalon voltak nagy lehetőségek, de újabb gól nem született.

A második játékrész végén büntetőt kapott a Bicske, amelyet Varga Szabolcs értékesített, így 2-0-ra nyertek a hazaiak és már harmadszor vertek kapott gól nélkül NB II-es csapatot a nyári felkészülés alatt.

Bicskei TC 2-0 BVSC-Zugló (Bozsoki 14', Varga 90+3')

kép: Bicskei TC

Bicske: Illés - Dulló, Bozsoki, Molnár - Gaszner, Kispál, Hirman, Szontágh, Tifán-Péter - Király, Beliczky

Csereként beállt: Schildkraut, Szalai, Varga Sz., Rigó, Varga B., Lakatos, Márkus, Vicz

BVSC: Erdélyi - Benkő-Bíró, Vinícius, Ureche - Hidi, Szilágyi, Székely - Pekár, Kelemen, Bacsa

Cserék: Megyeri, Petroff, Hesz, Nemes, Nwachukwu, Zamostny, Tóth K.

A BVSC több játékost is igazolt az elmúlt napokban: a kapuba érkezett Megyeri Gábor Kazincbarcikáról, Nemes Marcell a középpályára Siófokról, Pekár László mellett Székely Krisztián szintén Kazincbarcikáról érkezett, Erdélyi Benedek a DVSC-től vették kölcsön, a védelem megerősítésére Csíkszeredáról Aleksander Ureche érkezett, támadó posztra pedig Tiszakécskéről Zamostny Balázs.

A BVSC Mezőkövesden kezdi vasárnap az NB II-es szezont, míg a Bicske az Érddel találkozik az NB III-ban.