A Szegeddel és a Békéscsabával is megmérkőzött szombaton a Kecskemét

Két felkészülési mérkőzést játszott szombaton a Kecskemét, az ellenfél a Békéscsaba és a Szeged volt.

Noha a Kecskemét kezdte aktívabban a találkozót, a 28. percben a Békéscsaba szerzett vezetést Czékus Ádám bombájával. Ezután Májer és Leoni is próbálkozott, a túloldalon Varga védett, így vendég vezetéssel fordultak a csapatok. A második félidőt is megnyomta a Kecskemét, Meskhi lövését Póser védte, Helmich mellé lőtt, Májer pedig háromszor is megdolgoztatta Pósert. A hajrában összejött az egyenlítés, Kovács Kolos talált a békéscsabai hálóba.

Kecskemét 1-1 Békéscsaba (Kovács 80', ill.: Czékus 28')

KTE: Varga B. - Nagy K., Meszhi, Vágó, Leoni, Kotula, Derekas, Zsótér, Helmich, Májer, Szendeff.

Csere: Pálfi, Vattay, Polyák, Kovács K.

Békéscsaba: Uram, Csató, Viczián, Kuzma, Mikló, Tóth M., Szabó, Komáromi, Szatmári, Czékus, Zádori

Csere: Póser, Tóth P., Kovács, Pintér, Kővári, Hulicsár, Gyenti, Zvara, Pelles, Sármány, Vólent

kép: KTE

A Kecskemét a Szegeddel is megmérkőzött Cegléden.

Az 5. percben előnybe kerültek a lila-fehérek, Lukács Dániel váltotta gólra ziccerét. 25 perc múlva jött a következő gól, Kovács Barnabás távoli lökete kötött ki a szegedi hálóban. A 60. percben Lamin Sarr 22 méterről óriási góllal szépített a Szegednek, de az egyenlítés már nem jött össze.

Kecskemét 2-1 Szeged (Lukács 5', Kovács B. 30', ill.: Sarr 60')

Kecskeméti TE: Kersák – Szűcs, Szabó, Belényesi, Katona, Zeke, Nikitscher, Kovács B., Banó-Szabó, Lukács, Pálinkás. Csere: Vattay, Kovács K. Vezetőedző: Szabó István.


Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi, Horváth M., Tóth B., Márkvárt, Haris, Varga, Takács-Földes, Óvári, Pruska. Csere: Sándor M., Pejovics, Gera, Pataki, Magyar, Gajdos, Sarr, Mohos, Borvető. Vezetőedző: Michael Boris.

kép: KTE