Varga Barnabás: ,,Hamarosan visszatérek!”

Nehéz időszakon van túl a magyar labdarúgó válogatott és az NB1-ben szereplő Ferencvárosi TC támadója, Varga Barnabás. Mint ismert, a 29 éves játékos a Skócia-Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés 69. percében egy légi csatát követően többszörös arccsonttörést szenvedett, miután összeütközött a skótok kapusáva, Angus Gunnal. Varga 2-3 napot töltött az egyik stuttgarti kórházban, majd miután elhagyhatta a kórházat, barátnőjével hazautazott Magyarországra, és itthon lábadozott.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Varga Barnabás nem vállalt interjúkat az esetet követően, de a FradiMédia stábjával kivételt tett. A fővárosi zöld-fehér klubnak beszélt a sérüléséről, a regenerációról, valamint a visszatérésről.

A támadó a héten már megérkezett a zöld-fehér együttes ausztriai edzőtáborába, és szinte azonnal elkezdte az edzéseket.

,,Természetesen nagyszerű érzés, hogy csatlakozhattam az együtteshez. Sajnos erre a sérülésem miatt csak később kerülhetett sor. Mindig jó látni a csapatot, főleg ennyi idő után. Örültünk egymásnak, hiszen rég találkoztunk. A lényeg, hogy már itt vagyok, és tudok én is készülni. Rendes munkát nyilván még nem végezhetek. Örülök, hogy elkezdhettem a futóedzéseket. Két és fél hete zajlik a rehabilitációm, amely szerencsére jó ütemben halad. A futásra jól reagált az arcom. Nem éreztem különösebb fájdalmat, jó úton haladok. Néhány hét még biztosan kell hozzá, hogy visszatérhessek a pályára. Meglátjuk, hogyan reagál az arcom a többi munkára." - mondta Varga Barnabás.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Varga Barnabás gólérzékenységére idén is szüksége lehet majd a Fradinak és a magyar válogatottnak, hiszen a legutóbbi szezonban 29 gólt szerzett, valamint kiosztott 12 gólpasszt is.