Gólerős játékost igazolt a PMFC – Szalánszki Gergő érkezett

Forrás: https://pmfc.hu/

Szalánszki Gergő: "Az elmúlt két évben kétszer is sikerült az NB III megnyerése, ezzel együtt pedig a másodosztályba való feljutás. Új fejezet kezdődik a pályafutásomban és örülnék, ha a harmadik bajnoki címemet a PMFC-vel szerezhetném meg. Köszönöm a klubnak a lehetőséget, azon leszek, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba és szeretnék hosszútávon a csapat segítségére válni. Természetesen az a célom, hogy idővel majd magasabb osztályban is bizonyíthassak Pécsett."

Az elmúlt napokban folyamatosan erősödik az Aczél Zoltán által irányított együttes, amely szombaton 10:00 órakor a rendkívül jó formában lévő Kaposvárral játszik felkészülési meccset. A találkozó Kaposváron lesz.

PÉCSI MFC

Érkezők: Hegedűs Márk (Kozármisleny), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Bor Dávid (Kozármisleny), Fejős Áron (Csákvár), Szalánszki Gergő (Tatabánya)

Távozók: Harsányi István (Mezőkövesd Zsóry FC), Miknyóczki Ádám (kölcsönből vissza az MTK-hoz, majd Gyirmót), Krausz Raul-Zoran (Mezőkövesd Zsóry FC), Hudák Martin (Gyirmót FC Győr), Gera Zalán, Takács Zsombor, Lacza Alex, Majnovics Martin, Szabó Máté, Tóth-Gábor Kristóf (Szentlőrinc)