Két meccsen lépett pályára szerdán a Zalaegerszeg

Újabb két meccs várt a ZTE FC együttesére a nyári felkészülési időszakban szerdán.

Elsőként az NK Bistrica várt Márton Gábor csapatára. A 40. percben Némethnek kellett nagy védést bemutatnia, de a kipattanóból Krapukhin volt eredményes, ezzel hátrányba kerültek az egerszegiek. Egy perccel később újabb gólt kapott a ZTE, Opacic talált a hálóba. A ZTE ezt követően felélénkült, Németh Dánielnek több lehetősége is volt a szépítésre, ez az 58. percben össze is jött, de az eredmény ezután már nem változott.

NK Bistrica 2-1 Zalaegerszeg (Krapukhin 40', Opacic 41', ill.: Németh 58')

Zalaegerszeg: Németh E. (Barbarics) - Deme, Safronov, Nyíri - Cubrilo, Csonka, Csóka - Bakti, Boros (Vogyicska) - Györe, Németh D.

kép: ZTE FC

A második mérkőzésen a horvát Lokomotiva Zagreb várt a Zalaegerszegre. A zalaiaknak volt több lehetőségük az első félidőben, Sankovic lövése ment fölé, Evangelou fejesénél pedig védenie kellett a horvátok kapusának. A második félidő elején Dénes Csanád emelte át a kapus felett a labdát, de nagyot mentettek a zágrábiak, majd megszerezték a vezetést. A horvátok a félpályáról is eredményesek voltak a ztefc.hu beszámolója alapján, így kialakult a 2-0-s végeredmény.

Lokomotiva Zagreb 2-0 Zalaegerszeg

Zalaegerszeg: Gundel-Takács - Szendrei, Stefanos, Várkonyi, Sinan - Dénes Cs., Kiss B., Sankovic, Mim - Spoljaric, Sajbán 

kép: ZTE FC

A ZTE szombaton a Lendva ellen lép pályára, a jövőhéten pedig várhatóan a ZeteFieszta keretein belül tartja a főpróbát a július végi NB I-es rajtra.