Gyürki Gergely: „Új csapatot kell építeni, amely biztos pontja lehet a másodosztályú bajnokságnak” – Megkezdte a felkészülést a Tatabánya

Dragóner Attila 2024. július 1-től ügyvezetőként dolgozik tovább, a csapat vezetőedzője továbbra is Gyürki Gergely lesz.

Dragóner Attila, Sámuel Botond, Gyürki Gergely

Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club ügyvezető elnöke: "Az NB II-ben nem ingázó szerepet képzelünk el a csapatnak, hanem erőteljes, meghatározó pozíciót kívánunk betölteni, és ennek megfelelően is dolgozunk."

Gyürki Gergely, vezetőedző: "Egy fantasztikus kétéves perióduson vagyunk túl a Bányásszal! Hatalmas csapatmunka eredményeként újra felkerült a klub Magyarország futballtérképének Őt megillető helyére, amire nagyon büszkék vagyunk! Pozitívan tekintek az előttünk álló időszakra, amely új kihívásokat tartogat számunkra. Új csapatot kell építenünk a saját filozófiánk és stílusunk megtartásával. Ebben a folyamatban hatalmas szerepet fognak játszani a nagyszerű mentalitással rendelkező tatabányai kötődésű játékosaink. Ők rendelkeznek azzal a szellemiséggel, amelyet szeretnék átültetni az újonnan érkező játékosok mindegyikébe!”

Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya