Varga Barnabás már itthon lábadozik

Pár nap megfigyelést követően szerdán elhagyhatta a stuttgarti kórházat a magyar labdarúgó válogatott 29 éves támadója, Varga Barnabás, aki nem sokkal később a párjával, Laurával együtt hazarepült Magyarországra és az elkövetkezendő időszakban a pihenésre és a regenerálódásra fog hangsúlyt fektetni.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

„Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most pár hét pihenő következik. Utána a felgyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus.” - nyilatkozta röviden a fradi.hu-nak Varga Barnabás.

Mint ismert, a Skócia - Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés 69. percében egy beívelést követően a skót Angus Gunn kimozdult a kapujából, és a levegőben eltalálta a felugró Varga Barnabást, aki a helyszínen elveszítette az eszméletét, valamint több csont is eltört az arcában.

fotó: Nemzeti Sport

Hétfőn délelőtt sikeres műtéten esett át a magyar válogatott és a Ferencváros támadója, akit meglátogatott Marco Rossi és a stábja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre is.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Varga Barnabás mikor térhet vissza a pályára, de egyes hírek szerint három hét múlva állhat újra edzésbe a 29 éves játékos a Ferencváros együttesében. Várhatóan majd egy arcmaszkban kell elkezdenie az edzéseket Pascal Jansen csapatában.