Hat új játékossal a fedélzeten kezdte el a felkészülést a Putnok FC

Június 21-én kezdte el a felkészülést a 2024/2025-ös szezonra a Putnok FC csapata. Szala Ákos legénysége a legutóbbi szezonban megnyerte az NB3 Észak-Keleti csoportját, amely miatt jogosultságot szereztek arra, hogy részt vegyenek az NB2-es feljutásért kiírt osztályozós párharcon. Végül a Szentlőrinc 3-1-es összesítéssel jobbnak bizonyult a borsodiaknál, akik így kénytelenek ismételten a harmadosztályban elindulni.

fotó: Putnok FC

A játékosoknak nem sok idejük volt a pihenésre, mindössze 12 nap szabadság jutott nekik, de a vége felé mindenki egyénre szabott edzésprogramot kapott a szakmai stábtól, így azonnal belevághattak a felkészülésbe.

A legutóbbi keretből eddig csak a fiatal középpályás, Vattay Márton távozott, méghozzá az NB1-ben szereplő Kecskemét gárdájához.

Ami viszont biztos, hogy hat új játékos érkezett Putnokra. Érkezett a csapathoz Bán Gergő, Kercsó Bence, Végső Előd, Jónyer Kristóf, Slakta Balázs és Máris Dominik. A cél az volt, hogy egyben tartsák a keretet, akik mellé minőségi futballistákat tudjanak igazolni a nyáron, hiszen idén is a bajnoki címért és a feljutásért szeretnének harcban lenni Szala Ákosék.

fotó: Putnok FC

A putnokiak összesen hat felkészülési mérkőzéssel készülnek a következő szezonra, az ellenfelek között vannak első, másod és harmadosztályú csapatok is. Az első edzőmérkőzést szombaton játsszák Szala Ákos tanítványai, amikor is az élvonalban szereplő Diósgyőr vendégei lesznek.


PUTNOK FC

Érkezők: Bán Gergő (ESMTK), Kercsó Bence (Iváncsa KSE), Végső Előd (Credobus Mosonmagyaróvár), Jónyer Kristóf (Füzesgyarmati SK), Slakta Balázs (Credobus Mosonmagyaróvár), Máris Dominik (Credobus Mosonmagyaróvár)

Távozók: Vattay Márton (Kecskeméti TE)