Kleinheisler László újra Horvátországban köthet ki

A téli átigazolási időszak során távozhat a görög Panathinakostól Kleinheisler László. A 29 éves magyar válogatott középpályás lassan egy éve igazolt Görögországba, méghozzá a horvát NK Osijek (Eszék) csapatától, és eleinte sokat volt a pályán új csapatában, de az elmúlt fél évben alig-alig kap lehetőséget.

fotó: Panathinaikos FC

A 47x-es magyar válogatott az augusztusi BL-selejtezőkön kapott lehetőséget csereként, de akkor is csak percekre állították be. Nem sokkal később már nem került be az athéni klub Európa-Liga keretébe, valamint a görög bajnokikon sem kapott lehetőséget. Ebben a hónapban két alkalommal pályára küldték csereként, de összesen 19 percet töltött a játéktéren.

A Croatian Football X-oldalán azt írta, hogy Kleinheisler László visszatérhet a tél folyamán a horvát élvonalba, de ezúttal nem az Eszék csapatába, hanem a tabellát hat pontos előnnyel vezető Hajduk Splitbe.

A Hajdukkal nem először hozták szóba a középpályást, hiszen már idén télen is szívesen látták volna a csapatban Kleinheislert, de a játékos végül a Panát választotta.

fotó: Getty Images

Érdékesség a helyzettel kapcsolatban, hogy a Panathinakos a tegnapi nap folyamán váltott edzőt. A görög klub hivatalos bejelentése szerint Ivan Jovanovic helyére Fatih Terim érkezett, aki akár megfordíthatja a magyar középpályás sorsát a csapatban, így az sem kizárt, hogy marad Görögországban.

Kleinheisler Lászlónak fontos, hogy mérkőzésben maradjon jövő nyárig, hiszen ő is szeretne bekerülni Marco Rossi 23 fős EB-keretébe, és a Hajduk Split jó választás lenne számára, mivel jól ismeri a horvát élvonalbeli bajnokságot.

fotó: Getty Images