Egy visszatérő játékos mellett egy új érkezőt is bejelentett az ETO FC

Tavaly sokak számára érthetetlen okokból kifolyólag adta kölcsönbe az ETO Farkas Balázs játékjogát a BFC Siófoknak. Az elmúlt szezont nagyszerű mutatókkal zárta a fiatal játékos a Balaton-parti csapat színeiben (10 gól a bajnokságban, és 2 a kupában). Ennek fényében nem volt kérdés, hogy Balázs Győrben kezdi meg a felkészülést. Az előző idény kudarcai után, illetve látva azt, hogy milyen kevés gólt szerzett a Győr, érthető, hogy a szurkolók már a támadószekcióba várták az új igazolások bejelentését. Bár a 21 éves ETO nevelésű játékos kiváló választás, még szükség van csatárokra, hiszen gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Információink szerint a harminchétszeres válogatott Németh Krisztián is Győrbe igazol még a nyáron.

Kép: ETO FC

Farkas Balázs visszatértét követő napon újabb játékost igazolt az ETO, ezúttal a védelem jobb szélére. Buna Gábor a Kecskeméti TE csapatától szerződött a Rába-parti klubhoz. A 21 éves labdarúgó az NB2-ben alapembernek számított a liláknál, azonban az élvonalban csupán 1 mérkőzésen kapott szerepet. Érkezésével a védősor már kezd összeállni Győrött.

Kép: ETO FC

Interjúk

Farkas Balázs:Nagy örömmel tölt el, hogy visszatérhetek ahhoz a csapathoz, ahonnan indult a pályafutásom, és ahol gyerekkorom óta nevelkedtemÓriási motivációval vágok bele a munkába, jó teljesítménnyel szeretném segíteni a csapatot a következő szezonban. Bizonyítanunk kell, hogy van keresnivalónk a következő szezonban, minél előkelőbb helyen akarunk végezni a tabellán, és sok örömet szeretnénk szerezni a szurkolóinknak az előttünk álló időszakban.”

Buna Gábor:Két szép esztendőt töltöttem el Kecskeméten, viszont nagyon boldog vagyok, hogy már itt lehetek Győrben, az ETO kötelékében. Nagyon nagy múltú klubba érkeztem, örülök, hogy lehetőséget kaptam, hogy egy ekkora csapatnál bizonyíthatok, úgy gondolom, nagyon szép sikereket érhetünk el együtt. Szeretnék stabil játékossá válni a következő szezonban, ahol jó teljesítménnyel akarok bizonyítani a stábnak és a szurkolóknak egyaránt.”